Assortiment

Onze mixen zijn op basis van een natuurlijke calciumbron (bot) met vlees en organen die geschikt bevonden werden voor menselijke consumptie. In alle mixen voor de hond zit ook gemalen vuile pens verwerkt. Verrijkt met verse groenten is deze voeding absoluut geschikt als basismenu.

De Gowill puur serie onderscheidt zich omdat deze gemaakt zijn uit één enkele dierlijke eiwitbron. Hierdoor is deze serie dermate geschikt als eliminatiedieet. Om compleet te zijn dient er bij gezonde honden voldoende afgewisseld te worden tussen verschillende diersoorten.

GOWILL PUUR SERIE

GOWILL MIX SERIE

GOWILL PLUS SERIE

Gowill+ is uniek in zijn verpakking daar deze verpakt is in bakjes i.p.v. de gebruikelijke worsten. Ook onderscheidt het zich in het iets grover vermalen zijn en zijn er geen groenten aan toegevoegd.

GOWILL PERSBROK

Onze persbrok bevat een heel hoge voedingswaarde omdat ze koudgeperst worden. Net omdat deze brokken aan geen hoge temperaturen onderhevig zijn tijdens het productieproces, blijft de voedingswaarde heel hoog. Deze kunnen ook perfect afwisselend gegeven worden met de Gowill kvv.

GOWILL FELINE SERIE

Het Feline assortiment bestaat uit 5 soorten kattenbrokken die aansluiten bij de behoefte van uw dier: kitten, light, sensitive, premium en fish.
Daarnaast bevat ons gamma ook nog kvv speciaal voor katten, verkrijgbaar in 250gr.

GOWILL KLEINVERBRUIK

Voor de kleine etertjes onder ons hebben we de kleinverbruik verpakking ontwikkeld. De samenstelling is identiek aan de Gowill+ Serie, alleen is deze verpakt per 4,5kg met 20 losse blokjes van ±250gr per stuk.

GOWILL SUPPLEMENTEN

Supplementen vormen een mooie aanvullling op een dagelijks menu. De Gowill Happy Supplementen richten zich op algemene gezondheid, darmgezondheid, gewrichten,...

GOWILL GROOTVERBRUIK

Speciaal voor de grote eters hebben we een grootverbruik in ons assortiment. De samenstelling is identiek aan de Gowill+ Serie, alleen is het verpakt in een doos van 10kg met 8 losse blokken van ±1.250kg per blok.

GOWILL VEGGIES EN FRUITIES

Groenten en fruit hebben een hoge nutritionele waarde voor honden, waarbij afwisseling ook van belang is. Daarom bieden wij 4 verschillende groentenmixen en een fruitmix aan.

unsplash